Techniek


3 redenen waarom mensen voor ons kiezen:


In onze catalogus zijn er meer dan 60.000 op voorraad. We hebben onze eigen magazijnen in de twee belangrijkste steden en werken samen met grote groothandels en dealers, waardoor we toegang hebben tot een breed assortiment. Wij zijn officieel subdealer van vele grote fabrikanten van meer dan 30 bedrijven. Bovendien heeft alle apparatuur conformiteitscertificaten en een officiële garantie van de fabrikant. Op onze website kunt u niet alleen kennis maken met de catalogus, maar ook met de echte beoordelingen van andere kopers. Een speciale dienst verzamelt beoordelingen van verschillende betrouwbare bronnen op internet en biedt deze voor u op een kaart aan.

Onze specialisten praten altijd met u aan de telefoon over alle details: van technische kenmerken tot de hijs- en leveringsvoorwaarden. Wij staan ​​altijd klaar om u te adviseren en antwoord te geven op uw vragen, u te vertellen over het juiste gebruik van een bepaalde techniek, koppelingen van onze partners aan te bieden.

Als je tijdens het gebruik van de techniek plotseling een probleem hebt, helpen we je graag verder. Onze eigen afdeling kwaliteitscontrole zal uw probleem bestuderen en u doorverwijzen naar een gespecialiseerde reparatiedienst, u helpen en u niet alleen laten met het probleem.